(Visited 16 times, 1 visits today)
D-Link on the road
Join us for the D-Link Road show, for two distinct sessions – in the AM session we will discuss how working closely with our Sales/Mktg and Technical teams can benefit your business. The PM session will be about the latest trends and developments in networking technology: how 5G and Wi-Fi 6 can be a great benefit to your business now.
We will be giving updates on Switching, Wireless, Cloud managed Networking and Video Surveillance and explaining how you can profit from being part of our Value in Partnership (VIP+) programme.
D-Link on the road is designed to bring us closer to key customers and partners. In addition, you will have the opportunity to discuss any question or queries directly with us.In all venues, we will provide lunch, refreshments and free parking on-site or nearby. Please feel free to come for either session or stay the full day
09:30 – 09:45 Introduction
09:45 – 10:45 Why D-Link – Sales (1 hour)
10:45 – 11:00 Coffee Break (15 mins)
11:00 – 11:30 Why D-Link (Marketing) (30 mins)
11:30 – 12:00 Why D-Link (Pre-sales) (30 mins)
12:00 – 13:00 Lunch (1 hour)
13:00 – 14:00 Whats new and coming soon (1 hour )
14:00 – 15:00 How can D-Link help you more? (1 hour)
Agenda subject to change
Sign up to be entered into a prize draw to win £500 of your next D-Link order*
is free, but places are limited. REGISTER from the link below: